mobile repair status
درخواست مشاوره و نصب دوربین‌مداربسته
محاسبه-آنلاین-هزینه-نصب-دوربین
محاسبه تقریبی هزینه راه‌اندازی

خدمات دوربین مداربسته دیجی‌کالا سرویس

مشاهده آنلاین هزینه نصب

شما می توانید با مراجعه به قسمت محاسبه آنلاین نصب دوربین مداربسته ، هزینه حدودی نصب و راه اندازی را مشاهده نمایید.

مشاوره و بازدید رایگان

با مراجعه به قسمت ثبت درخواست یا شماره گیری 02161930010 می توانید درخواست خود را ثبت کنید

پشتیبانی دوربین‌مداربسته

ارائه راهکارهای نرم افزاری مناسب، بررسی صحت عملکرد سخت افزاری اجزای مختلف سیستم مداربسته و ضمانت 7 روز پشتیبانی رایگان پس از نصب

تاثیر دوربین مداربسته

قیمت دوربین مداربسته

بازه قیمت دوربین‌های مداربسته بسیار گسترده است و عوامل بسیار مختلفی در تعیین قیمت نقش دارند. معمولا قدم اول در خرید یک دوربین مناسب، توجه به نیاز است. اگر نیاز شما از خرید دوربین، در تحت نظر گرفتن خانه شخصی و افزایش امنیت آن خلاصه می‌شود، گزینه‌های مناسب برای شما مشخص‌تر خواهند بود و در این صورت، نیازی به خرید دوربین‌های پیچیده و گران‌قیمت ندارید. معمولا دوربین‌هایی که در حوزه‌های صنعتی و مقیاس‌های بزرگ استفاده می‌شوند، به‌خاطر داشتن ویژگی‌هایی مثل لنز و سنسور قوی‌تر، قیمت بیشتری دارند. با این وجود، باز هم قیمت دوربین را نمی‌توان وابسته به یک متغیر دانست. برای مثال اگر یک دوربین دارای کیفیت ثبت ۵ مگاپیکسل و قابلیت دید در شب باشد، ممکن است قیمت بالاتری نسبت به دوربین ۶ مگاپیکسل بدون قابلیت دید در شب داشته باشد.

برای استعلام قیمت دوربین مداربسته، باید موارد زیر را در نظر بگیرید :

برند تولیدکننده دوربین مداربسته:

برندهای بسیار متنوعی در زمینه تولید دوربین مداربسته فعالیت دارند و هرکدام قیمت متفاوتی را ارائه کرده‌اند.

لنز و سنسور مورد استفاده در دوربین:

هرچقدر لنز حساس‌تری در دوربین استفاده شود، قیمت دوربین افزایش می‌یابد.

ویژگی دید در شب:

دوربین‌هایی که ویژگی دید در شب دارند، معمولا قیمت بالاتری دارند.

امکان ثبت جزئیات:

دوربین‌هایی که زاویه دید بیشتری دارند و جزئیات بیشتری را ثبت می‌کنند، قیمت بالاتری دارند.

مقاومت در برابر شرایط جوی:

دوربین باید مقاومت کافی در برابر شرایط جوی مختلف مانند باران و آب داشته باشد تا در تمام فصول سال بتواند به درستی عمل کند.

قابلیت چرخش:

در مکان‌های باز، دوربین‌ها باید قابلیت چرخش مناسبی داشته باشند تا به طور افقی و عمودی بتوانند مناطق مختلف را پوشش دهند.

قابلیت بزرگنمایی:

در مکان‌های گسترده، دوربین‌های با قابلیت بزرگنمایی می‌توانند تصاویر با دقت بیشتری ارائه دهند و اطلاعات بیشتری را ضبط کنند.

انواع دوربین‌مداربسته براساس کیس و بدنه

دوربین مداربسته دام

دوربین‌مداربسته سقفی دام(Dome)

دوربین سقفی یا Dome نوعی از دوربین است که به‌خاطر نصب شدن روی سقف، به آن دوربین سقفی می‌گویند. شکل ظاهری این دوربین به‌صورت گنبدی است و برای فضاهای داخلی مثل فروشگاه‌ها، پارکینگ‌ها، خانه‌ها یا ویلاهای شخصی، بیمارستان‌ها و هتل‌ها مناسب است. به‌خاطر محبوبیت این دوربین و استفاده گسترده آن، شرکت‌های مختلفی این محصول را تولید کرده‌اند. دوربین دام گاهی روی دیوار نیز نصب می‌شود. بعضی از مدل‌های این محصول دارای لنز ثابت، و بعضی دیگر دارای لنز متغیر است.

دوربین مداربسته بالت

دوربین‌مداربسته دیواری بالت(Bullet)

این دوربین یکی دیگر از پرکاربردترین انواع دوربین مداربسته است که ظاهر آن به شکل استوانه یا مکعب‌مستطیل است. دوربین دیواری که به آن بولت (Bullet) نیز می‌گویند، معمولا روی دیوار و نصب می‌شود. کاربرد این دوربین در فضاهای بیرونی و مکان‌هایی در مقیاس بزرگ است. این دوربین دارای بدنه‌ای مقاوم و از جنس فلز است، به همین دلیل در برابر شرایط جوی نامساعد، مقاومت خوبی دارد. یکی از مزیت‌های این محصول، دید در شب با برد بالا است.

دوربین مداربسته اسپید دام

دوربین مداربسته گردان اسپید دام (Speed Dome )

یکی دیگر از دوربین‌هایی که شاید به چشم‌تان خورده باشد، دوربین‌های چرخشی است که به آن‌ها دوربین اسپید دام (Speed Dome ) یا PTZ هم می‌گویند. این دوربین به‌خاطر قابلیت چرخش ۳۶۰ درجه افقی و ۱۸۰ درجه عمودی، بسیار حرفه‌ای عمل کرده و کوچک‌ترین حرکتی را نیز ثبت می‌کند؛ به همین دلیل به‌عنوان یکی از قوی‌ترین دوربین‌های موجود شناخته می‌شود. این دوربین هوشمند می‌تواند با بزرگ‌نمایی نقاط دور و تصویربرداری با بالاترین کیفیت، دیتای دقیقی در اختیار شما قرار دهد.

دوربین مداربسته چشم ماهی

دوربین مداربسته چشم ماهی (FISHEYE)

علت نام‌گذاری این دوربین به‌خاطر این است که چشمی آن، شبیه به چشمِ ماهی است! دوربین چشم ماهی (FISHEY) به صورت فلت ساخته شده و روی سقف نصب می‌شود و زاویه دید ۱۸۰ تا ۳۶۰ درجه دارد. این دوربین کاربردی دارای لنز ثابت است و برای اینکه بتوانید بهترین تصاویر را از این دوربین دریافت کنید، باید آن را روی سقفی نصب کنید که حداقل سه متر ارتفاع داشته باشد.

دوربین مداربسته رومیزی

دوربین مداربسته رومیزی (Cube)

دوربین رومیزی یا Cube یک دوربین عالی برای مصارف شخصی و خانگی است که می‌توانید آن را روی میز قرار دهید. این دوربین معمولا مجهز به میکروفون و اسپیکر است و نمونه آن را می‌توان در دوربین‌های هشدار اتاق کودک مشاهده کرد. دوربین رومیزی دارای دید در شب است. این دوربین معمولا نصب راحت‌تری نسبت به نمونه‌های دیگر دارد.

دوربین مداربسته مخفی

دوربین مداربسته مخفی پین هول یا سوزنی (Pinhole)

دوربین مخفی (Pinhole) به دوربین‌های مینیاتوری و کوچکی می‌گویند که قابلیت مخفی شدن دارند. این دوربین‌ها را می‌توانید در مکان‌های مختلف به‌صورت مخفی قرار دهید و رفت‌وآمدها را زیر نظر بگیرید. به این دوربین، دوربین سوزنی و پین‌هول نیز می‌گویند. این دوربین‌ها دارای لنز ثابت هستند و معمولا دید خوبی در شب ندارند.

دوربین مداربسته صنعتی

دوربین صنعتی (Box)

دوربین مداربسته صنعتی یا جعبه‌ای، به دوربینی می‌گویند که شکل ظاهری آن به‌صورت باکس (Box) است و لنز آن را می‌توانید عوض کنید. این دوربین می‌تواند تصاویر دقیقی را در اختیار شما قرار بدهد. دوربین صنعتی را هم می‌توان در محیط بیرونی(در صورت نصب در محیز بیرونی نیاز به هوزینگ دارد تا در برابر آب و گردغبار محافطت شود)و هم محیط داخلی استفاده کرد. بعضی از مدل‌های دوربین باکس، ویژگی دید در شب (قابلیت تصویربرداری در نور کم) را دارند و بعضی دیگر نه! به همین دلیل موقع خرید، بهتر است به این نکته توجه کنید.

انواع دوربین مداربسته براساس کیفیت تصویر

یکی دیگر از تقسیم‌بندی‌های رایج برای شناخت دوربین مداربسته، توجه به کیفیت تصویر خروجی است. کیفیت تصویر یا رزولوشن یکی از مهم‌ترین ویژگی‌هایی است که موقع خرید دوربین، باید به آن دقت کنید. هرچقدر کیفیت تصویر بالاتر باشد، احتمال دیدن جزئیات نیز افزایش می‌یابد. انواع دوربین مداربسته براساس کیفیت تصویر به صورت زیر است:

  • - یک مگاپیکسل (1280 × 720) HD

  • - دو مگاپیکسل (1920 × 1080)Full HD

  • - سه مگاپیکسل (2048 × 1536)

  • - چهار مگاپیکسل (2560 × 1440)

  • - پنج مگاپیکسل (2536 × 1920)

  • - شش مگاپیکسل (3072 × 2048)

  • - هشت مگاپیکسل (3840 × 2160) 4K

دوربین‌های یک، دو و سه مگاپیکسل مصرف مسکونی و سازمانی دارند. دوربین‌هایی که در این دسته قرار می‌گیرند تنوع زیادی دارند و به شما تصاویری با کیفیت بالا ارائه می‌دهند که تا مقدار زیادی، جزئیات را نیز در خود دارند.

در دسته دیگر، دوربین‌های چهار، پنج، شش و هشت مگاپیکسل قرار دارند که بیشتر در حوزه‌های صنعتی و تجاری مورد استفاده قرار می‌گیرند. از آن‌جایی که در مقیاس‌های بزرگ و حوزه‌های صنعتی و تجاری، به بررسی دقیق‌تر جزئیات و عوامل خطر‌ساز نیاز است، بهتر است از دوربین‌هایی با کیفیت تصویر بالاتر استفاده شود.

کیفیت تصاویر ثبت‌شده توسط دوربین‌های مداربسته، به عوامل مختلفی بستگی دارد که نوع لنز دوربین، میزان روشنایی منطقه، ویژگی دید در شب، سنسور دوربین و میزان زوم دوربین، از مهم‌ترین عوامل هستند. این موضوع به نوع دوربین نیز بستگی دارد. برای مثال دوربین‌هایی که کاربردهای صنعتی و تجاری دارند، معمولا لنز قوی‌تری دارند تا بتوانند تصاویری واضح‌تر ثبت کنند.

انواع دوربین مداربسته براساس تکنولوژی ساخت

تکنولوژی ساخت دوربین‌های مداربسته در اثر گذشت زمان، پیشرفت‌های چشمگیری پیدا کرده است. بر این اساس، امروزه شاهد دوربین‌های پیشرفته تحت شبکه هستیم که قابلیت‌های گسترده‌ای دارند. تکنولوژی ساخت دوربین مداربسته مشخص‌کننده کیفیت دوربین و کارایی آن است. در ادامه می‌توانید انواع دوربین را براساس تکنولوژی ساخت بشناسید:

دوربین مداربسته بسته آنالوگ:

دوربین‌های آنالوگ جزو اولین سری دوربین‌های مداربسته هستند که امروزه نیز استفاده می‌شوند. این دوربین‌ها برای دریافت و ارسال اطلاعات، از امواج آنالوگ استفاده می‌کنند و در مقایسه با دوربین‌های تحت شبکه، کیفیت پایین‌تری در نمایش تصاویر دارد. این دوربین هنوز هم کاربران خاص خود را دارد. افرادی که مایل هستند یک دوربین مداربسته کوچک و کاربردی برای مصارف شخصی داشته باشند، می‌توانند با پرداخت هزینه‌ای مناسب، یک دوربین آنالوگ باکیفیت تهیه کنند. این دوربین خود به انواع مختلف توربو اچ دی، HDCVI، HDTVI و AHD تقسیم‌بندی می‌شود.

دوربین مداربسته تحت شبکه IP:

نسل جدید دوربین‌های مداربسته، سهم بازار گسترده‌ای را از آن خود کرده و تقریبا جای دوربین‌های آنالوگ را گرفته‌اند. دوربین‌های تحت شبکه، تصاویر بسیار باکیفیتی را ثبت می‌کنند و برای سنجش کیفیت تصاویر آن‌ها، از واحد مگاپیکسل استفاده می‌شود. هرچند این دوربین‌ها قیمت بالاتری نسبت به نمونه‌های آنالوگ دارند، اما از آن‌جایی که امکانات بسیار گسترده‌ای را در اختیار کاربران قرار می‌دهند، محبوبیت زیادی دارند. چون این دوربینها تحت شبکه کار میکنند با اختصاص آی پی به دوربین ، دوربین میتواند با دیگر دستگاههای شبکه و همچنین نرم افزارهای دیگر ارتباط مستقیم برقرار کند.

انواع دوربین مداربسته براساس سایر ویژگی‌ها

دوربین مداربسته را براساس عوامل دیگر نیز می‌توان تقسیم‌بندی کرد که توجه به نوع لنز (ثابت یا متغیر) و براساس دید در شب (دید در شب سیاه‌وسفید، دید در شب رنگی یا استارلایت و دید در شب با نور مرئی)، از دیگر تقسیم‌بندی‌های رایج است که هنگام خرید دوربین مداربسته، می‌توانید به آن‌ها نیز توجه کنید.

نصب دوربین مداربسته

مراحل نصب دوربین‌مداربسته

نصب دوربین مداربسته کمی پیچیدگی دارد که این موضوع به‌خاطر حساسیت نصب دوربین در مکان مناسب، رخ می‌دهد. برای این منظور، می‌توانید از متخصصان این حوزه کمک بگیرید. به‌صورت کلی نصب دوربین مداربسته شامل مراحل زیر است:

تهیه نقشه اولیه برای نصب دوربین:

در اولین مرحله نصب، لازم است یک نقشه اولیه تهیه کنید تا با استفاده از آن، بتوانید بقیه مراحل نصب را با موفقیت پشت سر بگذارید. در این مرحله می‌توانید محل نصب، محل مانیتورینگ و محل قرارگیری دستگاه ذخیره‌ساز را مشخص کنید.

تهیه تجهیزات ضروری برای نصب:

همه دوربین‌های مداربسته به یک‌سری تجهیزات خاص نیاز دارند تا در نهایت، یک سیستم نظارت و مانیتورینگ حرفه‌ای در اختیار کاربر قرار دهند. از جمله مهم‌ترین تجهیزات می‌توان به دستگاه ذخیره‌ساز، کابل‌ها، هارد، سوئیچ، میکروفون و لنز (برای بعضی از دوربین‌ها که لازم است لنز را به‌صورت جداگانه تهیه کنید)، اشاره کرد.

تعیین بهترین محل نصب تجهیزات:

به جز مشخص کردن محل نصب دوربین، بهتر است برای نصب و قرار دادن تجهیزات دوربین نیز بهترین مکان‌ها را در نظر بگیرید. برای مثال شما به یک دستگاه نمایش برای مانیتورینگ نیاز خواهید داشت، یا کابل‌ها باید در مکان مناسبی قرار بگیرند که کارایی لازم را داشته باشند و علاوه‌بر آن، در معرض دزدی و خرابکاری نباشند.

کابل‌کشی و وصل کردن کابل‌های مورد نیاز:

در بیشتر دوربین‌های مداربسته، کابل‌هایی وجود دارند که با وصل کردن آن‌ها، می‌توانید مانیتورینگ را شروع کنید. این کابل‌ها بیشتر در دوربین‌های آنالوگ استفاده می‌شوند تا دوربین‌های تحت شبکه. تعداد کابل و نوع اتصال آن، به نوع دوربین و محل نصب آن بستگی دارد. برای مثال در دوربین‌های تحت شبکه، به سوئیچ شبکه نیاز است. دوربین‌های تحت شبکه، تصاویر را با کمک کابل‌های Cat6، Cat5e و Cat5 به سوئیچ شبکه ارسال می‌کنند.

اجرای تنظیمات اولیه:

بعد از تمام شدن مراحل اولیه نصب، نوبت به تنظیمات می‌رسد. در این مرحله تنظیمات تخصصی دوربین مداربسته و دستگاه ضبط باید انجام شود تا تصاویر با کیفیت مطلوب ضبط شود و بهترین بازدهی را داشته باشیم . اجرای تنظیمات لازم، به شما این امکان را می‌دهد که وقتی از مکان مورد نظر دور هستید، باز هم بتوانید همه‌چیز را زیر نظر بگیرید .

1-انتخاب مکان‌ها و زوایای ایده‌آل: برای حصول از حداکثر پوشش و کارایی، انتخاب مکان‌ها و زوایای مناسب برای نصب دوربین‌ها بسیار حیاتی است.

نور محیطی

یکی از اصول مهمی که در هنگام جانمایی دوربین مداربسته حائز اهمیت است وجود نور است. همان طور که نور کم در کیفیت تصاویر تاثیر دارد، نور زیاد نیز باعث اختلال در تصویربرداری مطلوب می‌شود. هنگام جانمایی دوربین، تا جایی که امکان دارد باید دوربین روبروی منبع نوری یا نور مستقیم آفتاب نباشد. در صورت جانمایی در این مکان‌ها، قسمتی از تصویر سفید شده و وضوح مناسبی ندارد.

زاویه دید

دوربین‌های نصب شده در گوشه‌ها محدوده‌ی بیشتری را پوشش می‌دهند و همچنین باید روبروی هم نصب شوند تا همپوشانی بهتری داشته باشند. در صورت بروز مشکل در هرکدام، دوربین دیگر به کار خود ادامه دهد و همچنین تصویر دوربین روبرو را داشته باشد.

محل نصب

تامین امنیت دستگاه ضبط‌کننده و دوربین یکی از چالش‌های جانمایی است. نصب دستگاه در رک به تامین امنیت آن کمک می‌کند. دوربین‌های آیپی نباید از متراژ کابل بالای 90 متر عبور کنند. نوع، سرعت و ارتباط بین سوییچ‌ها باید به درستی انتخاب شود و از کابل و بستر پایدار و مناسب استفاده شود، زیرا ممکن است با قطع شدن ارتباط یک سوییچ تصویر چندین دوربین قطع شود.

2-انتخاب دوربین مناسب: نوع دوربین، وضوح تصویر، و ویژگی‌های دیگر دوربین نیز باید با دقت انتخاب شوند.در اینجا به برخی از ویژگی‌های مهمی که دوربین‌های مداربسته برای نصب در مکان‌های بزرگ و باز باید داشته باشند، اشاره می‌کنیم:

مقاومت در برابر شرایط جوی:

دوربین باید مقاومت کافی در برابر شرایط جوی مختلف مانند باران و آب داشته باشد تا در تمام فصول سال بتواند به درستی عمل کند.

قابلیت چرخش:

در مکان‌های باز، دوربین‌ها باید قابلیت چرخش مناسبی داشته باشند تا به طور افقی و عمودی بتوانند مناطق مختلف را پوشش دهند.

قابلیت بزرگنمایی:

در مکان‌های گسترده، دوربین‌های با قابلیت بزرگنمایی می‌توانند تصاویر با دقت بیشتری ارائه دهند و اطلاعات بیشتری را ضبط کنند.

تیم مشاوره دیجی‌کالا‌سرویس در انتخاب ویژگی‌های مناسب و نصب صحیح دوربین‌های مداربسته، امنیت و نظارت در مکان‌های بزرگ و باز و منازل و... همراه شماست.

خدمات پشتیبانی دوربین مداربسته دیجی‌کالا سرویس

تجهیزات نظارت تصویری جزو آن دستگاههایی هستند که با توجه به کارایی فراوان و حساسیتی که دارند، اطمینان از صحت کارکردن آنها بسیار حائز اهمیت است. لزوم اهمیت صحت کارکرد سیستم مداربسته زمانی مشخص میشود که در یک مجموعه حادثه ای رخ میدهد و اولین راهکار برای بررسی علت رخداد حادثه بازبینی تصاویر ضبط شده سیستم مداربسته است ، حال اگر سیستم مداربسته به علت عدم پشتیبانی مطلوب عملکرد درستی نداشته و قادر به ارایه تصاویر مطلوب نباشد یکی از اصلی ترین و مهمترین راهکارهای بررسی مسئله را از دست داده ایم.

خدمات پشتیبانی دوربین مداربسته در یک مجموعه (اعم از ساختمان مسکونی ، اداره دولتی یا شرکت خصوصی) باعث می شود که افراد بابت صحت عملکرد سیستم مداربسته آسوده خاطر باشند و دغدغه کارکردن مطلوب سیستم مداربسته را نداشته باشند. ما در تیم دیجی‌کالا‌سرویس با پشتیبانی از سیستم نظارت تصویری مجموعه شما این اطمینان را می دهیم که تجهیزات مداربسته‌تان عملکرد درستی داشته باشد و همواره به روز بوده و احتمال خرابی سیستم را کاهش میدهیم

برخی از خدمات ما در قسمت پشتیبانی دوربین مداربسته عبارتند از:

بررسی صحت عملکرد نرم افزاری

بررسی نرم افزار دوربین مداربسته و اطمینان از به روز بودن تاریخ و ساعت سیستم بررسی و رفع باگهای نرم افزاری با آپدیت کردن فریموِر دستگاه و دوربین ها و...

ارائه راهکارهای نرم افزاری مناسب با توجه به محل استفاده از دوربین مداربسته (راه اندازی قابلیتهای دوربین مثل تشخیص چهره – عبور از خط- تشخیص حرکت و...)

بررسی صحت عملکرد سخت افزاری

بررسی از اجزای مختلف سیستم مداربسته اعم از : سلامت کارکرد هارد – سلامت کارکرد دوربین در تصویربرداری شب و روز - سلامت کارکرد منبع تغذیه – سلامت کارکرد سوییچها و تجهیزات شبکه

اطمینان از زاویه تصویربرداری مناسب دوربین در صورت دستکاری فیزیکی احتمالی ( اعم از برخورد نا خواسته اجسام به دوربین در جابجایی ها و تعمیرات یا خرابکاری عامدانه توسط افراد غیر)

غبار روبی از سیتم مداربسته

اطمینان از تمیز بودن لنز دوربین مداربسته جهت تصویربرداری مطلوب تر

,اطمینان از تمیز بودن لنز دوربین مداربسته جهت تصویربرداری مطلوب تر عدم بالا رفتن دما دستگاه ضبط کننده و تجهیزات متعلقه و افزایش کارایی و عمر مفید دستگاه ها

بعد از نصب دوربین مداربسته، اگر سوالی برایتان پیش آمد یا برای دوربین مشکلی پیش آمد، باز هم می‌توانید روی ما حساب کنید.

سوالات متداول

یک دوربین مداربسته تا چند متر را می تواند فیلم بگیرد؟

محدودیت دقت دوربین مداربسته به عوامل متعددی از جمله نوع دوربین، نوع لنز، وضوح تصویر، و نور محیط بستگی دارد. معمولاً توان دوربین مداربسته در ضبط تصاویر به واحد متر (متر بر واحد وضوح تصویر) اندازه گیری می‌شود. این به معنای این است که به عنوان مثال، یک دوربین با وضوح تصویر 2 مگاپیکسل (MP) می‌تواند تصاویر با کیفیتی حدوداً 2 متری را ضبط کند. بنابراین، اگر دوربین مداربسته شما دارای وضوح 2 مگاپیکسل باشد، توانایی ضبط تصاویر با کیفیت حدوداً 2 متری را خواهد داشت. در صورتی که نیاز به ضبط تصاویر با دقت بیشتری دارید، باید از دوربین با وضوح بالاتری استفاده کنید. لازم به ذکر است که عوامل دیگری مانند نور محیطی، نوع لنز دوربین، و تنظیمات دستگاه نیز می‌توانند بر توان دقت دوربین تأثیر بگذارند..

مدت زمان ضبط دوربین مدار بسته چقدر است؟

مدت زمان ضبط دوربین مداربسته به عوامل متعددی بستگی دارد و قابل تنظیم است. مهمترین عواملی که مدت زمان ضبط را تعیین می‌کنند عبارتند از: فضای ذخیره‌سازی-رزولوشن تصویر-تعداد دوربین‌ها-تنظیمات زمانی-نوع ذخیره‌سازی-فشرده‌سازی تصویر به طور کلی، مدت زمان ضبط دوربین مداربسته به تنظیمات و ویژگی‌های سیستم شما بستگی دارد. برای دانستن دقیق مدت زمان ضبط، به مشخصات فنی دستگاه یا دوربین مداربسته مورد نظرتان مراجعه کنید.

آیا دوربین های مدار بسته بی سیم هستند؟

بله دوربین مدار بسته می تواند بی سیم باشد. بعضی از دوربینهای مداربسته بی سیم هستند و دارای باتری داخلی هستند و می توانند توسط انرژی خورشیدی شارژ شوند. دوربینهای مداربسته بی سیمی که فاقد باتری هستند تامین برق آنها با آداپتور متصل به برق شهری انجام میشود و میتوانند از طریق یک لینک بیسیم به دستگاه ضبط کننده تصاویر (NVR/DVR)متصل شوند.

آیا دوربین مدار بسته بدون اینترنت کار می کند؟

بله دوربین مدار بسته بدون اینترنت کار می کند. ولی برای دیدن تصاویر از مکانی غیر از مکانی که دوربین در آنجا نصب شده نیاز به ارسال دیتا بر بستر اینترنت است.

کدام دوربین مداربسته را بخرم؟

سیستم های دوربین مدار بسته به طور گسترده ای در دسترس هستند و می توان آنها را در بسیاری از فروشگاه ها و به صورت آنلاین خریداری کرد. عوامل زیادی وجود دارد که تعیین کننده مناسبترین نوع دوربین برای مکان مورد نظر شماست. محل نصب (داخل ساختمان یا بیرون ساختمان) – شرایط جوی- ارتفاع نصب- کیفیت مورد نظر برای دیدن جزییات – محدوده پوشش دهی و البته قیمت دوربین از عواملی هستند که در انتخاب دوربین تاثیر گذارند کارشناسان ما در دیجی‌کالا‌سرویس با تیم متخصص مناسبترین دوربین را به شما پیشنهاد میدهند.

چطور می توانم دوربین مداربسته را نصب کنم؟

نصب دوربین مدار بسته کار تخصصی است و نیاز به مهارت و دانش کافی در مورد نصب دوربین مداربسته دارد اگر سیستم به صورت تخصصی نصب و راه اندازی شود، بازدهی بالاتری داشته و عمر مفید سیستم کاهش نمیابد.

DVR/NVR دوربین مدار بسته را کجا قرار دهیم؟

در یک ضبط کننده ویدیوی اطلاعات زیادی نگه داشته می شود و بنابراین باید در مکانی امن نصب شود. از نظر فیزیکی باید در مکانی قرار گیرد که ترجیحاً در یک اتاق با درب قفلدار بوده و داخل رک صب شود دستگاه ضبط کننده دارای اطلاعات شخصی زیادی است و باید رمز عبور قوی داشته باشد.

فیلم دوربین مداربسته چگونه ذخیره می شود؟

امروزه فیلم های دوربین مداربسته عمدتا بر روی هارد دیسک در DVR و NVR و در سیستم های بزرگتر، بر روی سرورها ذخیره می شود. برخی از سیستمها ویدئو را به Cloud منتقل میکنند، اما این تکنولوژی نیاز به فشردهسازی قوی و داشتن اینترنت با پهنای باند بالا دارد.

چرا دوربین مداربسته من تصاویر را نشان نمی دهد؟

رایج ترین عیب مربوط به منبع تغذیه است. کانکتورهایی که سیگنال را ارسال می کنند نیز ممکن است معیوب شده باشند. (در یک سیستم آنالوگ، اتصال ضعیف منجر به تصویر ضعیف یا قطع شدن تصویر می شود ولی در سیستم دوربین IP به طور کلی هیچ تصویری نخواهید داشت.) البته عوامل دیگیری نیز دخیل هستند که باید توسط کارشناس مورد بررسی قرار گیرد

چرا دوربین مداربسته من تار است؟

تار شدن تصاویر دوربین مداربسته می تواند ناشی از عوامل مختلفی باشد. محتمل ترین علت کثیف شدن لنز است ، خاک، آب باران یا حتی تار عنکبوت می تواند روی لنز دوربین جمع شود و منجر به ایجاد تصاویری تار یا نامشخص شود. تمیز کردن لنز این مشکل را برطرف می کند. دوربینهای قدیمیتر به تنظیماتی نیاز دارند تا هم در روز و هم در شب فوکوس باشند در این صورت کارشناس دوربین مداربسته باید تنظیمات و لنزهای دوربین شما را بررسی کرده تا از صحت کارکرد درست آن مطمئن شود.